Mandag – fredag: 10-17  |  Lørdag: 10-14

Våre tjenester

Vi er renser og vasker alle løse tekstiler du måtte ha i hjemmet.

Rens

Når vi renser tøy så bruker vi en annen væske istedenfor vann. Grunnen til dette er egenskapene til vann. Vann kan pågrunn av sin bipolare tilstand gjøre at mange typer tekstiler krymper, ved å bruke en hydrokarbon basert væske så unngår en dette. Hydrokarbon væsken er også bedre på å løse opp fett og olje.

Uansett om dere har standard arbeidstøy eller noen helt spesielle plagg så tilpasser vi tjenesten til dere. I dag vasker vi alt fra kjeledresser til tannlegetøy. Plaggene får den behandlingen dere ønsker. De kan leveres på henger eller brettet.

Vask

Vask av tøy er den mest vanlige måten å rengjøre tekstiler på i hjemmet. En bruker da vann i ulike temperaturer blandet med en type såpe for å få tekstilene rene. Alle tekstiler som kan vaskes vasker vi, med mindre vi ser at resultatet vil bli bedre ved hjelp av rens. Vi vasker også noen få tekstiler som det frarådes å vaskes, dette er fordi det er den eneste måten å få bort noen typer flekker.

Det er et tilbud din bedrift kan til dine ansatte, det er ingen kostnader for bedriften. Avtalen gjør at dine ansatte kan levere tøy, madrasser, tepper, etc. til vask/rens på arbeidsplassen. Vi vil hente, rengjøre og levere tilbake produktene til avtalt tid på arbeidsplassen. La dine ansatte få mer fritid og kontakt oss i dag for å opprette en bedriftsavtale!

Bedrift

Vi leverer et bredt sortiment av tjenester til din bedrift fra utleie av matter til vask av arbeidsklær og sengetøy. Ta kontakt med oss for å få et godt tilbud og mer informasjon om hva vi kan levere.

Vår renseriavtale for bedrifter, BisiEasy, lar de ansatte legge inn bestillinger via vår nettportal og deretter kommer vi å henter klærne på arbeidsplassen. De ansatte får rabatterte priser på flere produkter.

Matter

80% av all skitt kommer inn i bygningen deres via sko. Deres ansatte og besøkende tar med seg fuktighet, skitt og om vinteren strøsand og snø. Dette fører til høyere slitasje på gulv og høyere kostnader til renhold.

Ved å bruke en matte i inngangspartiet vil alltid inngangspartiet se rent ut. En matte tilpasset deres inngangsparti tar bort mye av fuktigheten og skitten som kommer inn med sko.